inventory of the premises

De zwarte vlag is gehesen.
Na een anderhalf jaar durende bezetting in de Meubelfabriek, kreeg Zwart Wild te horen dat het contract ten einde loopt. ‘Inventory of the premises’ is het laatste evenement in de Meubelfabriek en neemt de plaatsbeschrijving van de eigenaar als uitgangspunt.

Externe kunstenaars doen een beeldende interventie op verschillende locaties verspreidt over de hele site. Dit zijn Bart Lodewijks (NL), Oshin Albrecht & Melissa Mabesoone, Zeli Bauwens, Sofie Van der Linden, Flurin Bisig (CH), Neel De Bruycker, Sander Van Raemdonck, Jura Shust (BY) en Maarten De Vrieze. Daarnaast brengen de kunstenaars van Zwart Wild werk samen in een kabinet. Inhoudelijk wordt de tentoonstelling gekaderd met een symposium dat plaatsvindt op 27/09 en wordt ingeleid met de voorstelling ‘Rabot 4-358’ door Simon Allemeersch. Vervolgens nemen Wiebe Moerman, Bart Lodewijks en Peter Fengler (NL) het woord of het podium.

Inventory of the Premises vindt plaats binnen het evenement Now. You are here, georganiseerd door acht Gentse Offspaces.

26 – 28.09
Expo Flurin Bisig, Neel De Bruycker, Sofie Van Der Linden, Oshin Albrecht en Melissa Mabesoone, Sander Van Raemdonck, Bart Lodewijks, Zeli Bauwens, Jura Shust, Maarten De Vrieze, Kabinet Zwart Wild

27.09
14u-16u Voorstelling Rabot 4-358
17u-20u Symposium Wiebe Moerman, Bart Lodewijks, Peter Fengler
20u BBQ
22u-00u Concert John Ghost